Top trendi za 2023

Lepotna industrija se neprestano razvija, zato letošnje leto prinaša nekaj vznemirljivih novih trendov. Od drznih barv in edinstvenih oblik do preproste in kromirane manikire, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih.

Leto 2023 na področju nohtov zapoveduje ravnovesje; drzne ali nevtralne barve, preproste ali kompleksne manikire. Nevtralni odtenki in preprosta poslikava nohtov so kot nalašč za ljubiteljice skromnega videza, medtem ko so drzne barve in edinstvene oblike odlična izbira za vse, ki želite izstopati.

Drzne barve

Eden največjih trendov so drzne in vpadljive barve, kot je, na primer, temno »neon« zelena, električno vijoličasta in vroče rožnata. Te barve so kot nalašč za izražanje vaše zanimive osebnosti in vnašanje barvitosti k izbranemu videzu. Ne glede na to, ali izberete celoten komplet drznih lakov ali samo enega, boste zagotovo izstopali iz množice.

Edinstvene oblike

Pozabite na klasične kvadratne ali okrogle oblike, čas je za eksperimentiranje z različnimi oblikami in dolžinami. Možnosti je neskončno, od mandljevih do »stiletto« nohtov. Najboljši način za poigravanje z dolžinami in oblikami so »press on« konice, saj omogočajo pogostejšo spremembo oblike nohtov. Ta trend je kot nalašč za vse, ki želite drzen modni učinek.

Nevtralne barve

Medtem ko so drzne barve ta trenutek »vroča roba«, so v letu 2023 izjemno modni tudi nevtralni in brezčasni odtenki. Bež, »nude« in siva so kot nalašč za vse, ki imate radi naraven in nevsiljiv videz. Nevtralni nohti so vsestranski in popolni za vsako priložnost.

Preprosta poslikava nohtov

Poleg nevtralnih barv je letos moderna tudi preprosta poslikava nohtov. Raje kot o pretiranih vzorcih razmislite o minimalističnih dizajnih, kot je elegantna linija ali nežne pikice. Ta trend je kot nalašč za vse, ki želite svojim nohtom dodati pridih prefinjenosti. Preprosta poslikava nohtov je tudi odličen način, da pokažete svojo osebnost, ne da bi preobremenili svoj videz.

Kromirani nohti

Takšni nohti imajo kovinski, zrcalni videz, ki ujame svetlobo na resnično očarljiv način. Kromirane nohte lahko dosežete z različnimi metodami, na primer, z uporabo krom pigmentov ali krom gelov za nohte. Na voljo so v različnih barvah, kot so srebrna, zlata, rožnato zlata in celo mavrična. Takšne barve so popolna izbira za dodajanje kančka glamurja vsakemu videzu, ne glede na to, ali se odpravljate na zmenek ali želite svojemu vsakodnevnemu videzu dodati malo iskrice. Kromirani nohti so trend, ki ga letos ne smete spregledati, in bodo dodali kanček glamurja vsakemu videzu.

Juliana Nails vam želi veliko zabave! #takoenostavno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.