5 nasvetov za popolne Babyboomer nohte

Babyboomer nohti so zadnje čase vse bolj priljubljeni in so kot nalašč za vsako priložnost. V tem blogu bom delila svoje nasvete in trike za popoln videz Babyboomerja.

Pojdimo!

Izbira barve je pomembna!

Lahko delate z gelom ali akrilom, odločite se sami. Z obema različicama zlahka dosežete želeni videz. Vse je odvisno od barv! Ko delate Babyboomer, so barve še posebej pomembne. Mlečno bela je zelo pomembna za videz Babyboomerja. Ta barva naredi videz mehak in naraven. Vendar pa je na zadnji del nohta potrebno nanesti kamoflažni ali Make Up gel.

Proporcije naredijo razliko

Prehod na vaših Babyboomer nohtih naj bo tak, da bodo nohti izgledali čim bolj naravno. Zato je položaj prehoda zelo pomemben, treba je nanesti približno – 1/3 bele in 2/3 roza (kamoflažni gel) barve!

Če želite doseči ta rezultat, najprej nanesite belo barvo do polovice nohta. Enako ponovite z rožnato barvo, roza barvo nanesite le na prvo tretjino nohta.

Manj je več

Ker se morajo barve na vašem nohtu prekrivati, je potrebno nanesti manj barve, da se izognete neželenim nepravilnostim in gosto nanesenemu gelu. Torej moj nasvet: manj je več! Uporabite manj materiala, kot bi ga običajno.

Pravi Čopič

Oblikovanje BabyBoomer je lahko izziv, še posebej na začetku. Širši čopiči so bolj uporabni za mešanje materialov na nohtu. Razlog je zelo preprost: prehod lahko popolnoma povežete z eno linijo. Prepogosto mešanje sem in tja lahko privede do neuglednih linij in črt na vašem modeliranju.

Zadnji korak

Rezultat se bo sčasoma izboljšal, morda s prvimi poskusi ne boste popolnoma zadovoljni, bo pa vsakič boljši. Da bi rezultat izgledal še bolj mlečno in naravno, lahko mlečno barvo nanesete na celoten noht. Tako boste zakrili vse napake in dodatno zbledili prehod rožnate in mlečne barve gela ali akrila.

Odličen trik, ki bo vašim Babyboomer nohtom dal posebno naravnost.

Veselim se vaših Babyboomer nohtov! Pokažite vaše kreacije na #takoenostavno

Avtor: Emina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.