Pigmenti, pigmenti in še malo pigmentov

Mirror Pigmenti Juliana nails

Kar zadeva nail art, obstaja veliko različnih proizvodov in orodij, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje neverjetnih dizajnov. En tak izdelek so pigmenti, ki prihajajo v vrsto barv in končnih obdelav. Pigmenti so odlični za dodajanje globine, dimenzije in sijoče oblike nohtom in jih je mogoče uporabiti na različne načine, da ustvarijo enoten videz. V tej objavi bomo pogledali pigmente za nohte in kako jih lahko uporabimo za izdelavo čudovitega nail arta.

Kaj so pigmenti za nohte?

Pigmenti za nohte so fino mleti praški, namenjeni uporabi pri nail artu. Na voljo so v najrazličnejših barvah in zaključkih, vključno s termo, zrcalnimi, aurora in neonskimi učinki. Uporabljajo se lahko samostojno ali v kombinaciji z drugimi izdelki za nego nohtov, kot so gel lak, akril ali lak za nohte.

Vrste pigmentov za nohte

Obstajajo različne vrste pigmentov, ki se lahko uporabljajo za nohte, vsak ima svoje edinstvene lastnosti in učinke. Tukaj je nekaj pogostih vrst:

Thermo pigmenti

Termo pigmenti so zmleti pigmenti, ki spreminjajo barvo na vaših nohtih glede na temperaturo. Ti zabavni pigmenti so na voljo v različnih barvah, najbolje pa izgledajo in imajo največji učinek, če za podlago uporabite bel gel lak. Lahko jih zmešate tudi s prozornim lakom ali gelom, da ustvarite bleščeč učinek.

Mirror pigmenti

Zrcalni pigmenti so odsevni pigmenti, ki lahko vašim nohtom dajo kovinski ali zrcalni zaključek. Kromirani pigmenti so na voljo v različnih barvah, vključno s srebrno, zlato in priljubljeno rožnato zlato.

Aurora pigmenti

Pigmenti Aurora vsebujejo drobne odsevne delce, ki na vaših nohtih ustvarijo mavrični učinek. Nanesete jih lahko na prozoren gel lak ali barvni gel lak za dodajanje holografskega sijaja.

Neonski pigmenti

Ti pigmenti so svetli, živahni in živahni, zaradi česar so popolni za ustvarjanje drznih in barvitih dizajnov. Neonske pigmente lahko zmešate s prozornim lakom ali gelom, da ustvarite neonski učinek.

Kako uporabljati pigmente za nohte

Uporaba pigmentov za nohte je zelo preprosta in enostavna. Eden najpogostejših načinov uporabe pigmentov za nohte je nanašanje z gobico.

Tukaj je vodnik po korakih:

Priprava nohta je enaka kot za barvni gel lak (permanentni lak). Nato izberite barvo gel laka, ki jo želite nanesti pod pigment – ​​lahko je črna, bela ali Power Base.

Ko posušite podlago in barvo na nohtu, je čas za nanos nadlaka High Gloss – No Wipe, saj sijaj ne sme imeti lepljive plasti. Posušite ga v svetilki in z zelo rahlim pritiskom hitro in temeljito nanesite pigment na noht, predvsem na konico nohta. Z zelo mehko krtačko za prah nežno, a temeljito odstranite ostanke pigmenta z nohta.

Na koncu ponovno nanesite nadlak na noht kot običajno. Ne pozabite dobro premazati robov nohtov.

Če radi eksperimentirate z različnimi videzi nohtov, razmislite o uporabi pigmentov za ustvarjanje edinstvenih, privlačnih dizajnov. Pigmenti so visoko koncentrirana barvila, ki jih je mogoče mešati z različnimi izdelki za ustvarjanje prilagojenih odtenkov in učinkov. So vsestranski, enostavni za uporabo in kot nalašč za dodajanje barve in ustvarjalnosti vašim nohtom.

Naroči se in pridobi10% Popust

10% POPUST z naročilom v
LNS trgovini

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.