Nalepke za nohte ali Transfer Folija

Radi oblikujete svoje nohte in so vam všeč različni motivi na nohtih? Potem imamo idealno rešitev za vas!

Osebno menim, da so rože, črke in drugi različni dizajni odlični za super kul nohte! Na srečo ima Juliana Nails ogromno izbiro nalepk za nohte , med katerimi lahko izbirate. Razigrane vrtnice, ljubki zajčki ali morski motivi, ki v trenutku prikličejo poletje na vaše nohte! Na voljo so različni motivi za vsako priložnost in vsak okus!

Na gelu, akrilu, akril gelu ali gel laku preprosto previdno ločite želeni motiv od zaščitne folije in ga položite na noht ter previdno pritisnite.

Zaradi posebnega premaza so nalepke dolgo obstojne in imajo odličen rezultat, vseeno pa priporočamo zaključni premaz, da bo vaš dizajn popoln. Nalepke so zelo tanke, kar ustvari enakomeren zaključek pri modeliranju.

Za transfer folije se uporablja poseben gel ( Foil Gel ) , ki se nanese na barvo po vaši izbiri in se suši 30 sekund v LED lučki ali 60 sekund v UV lučki.

POMEMBNO!! Ne pustite, da se Foil Gel popolnoma posuši, sicer se folija ne more prijeti na gel. Nato folijo sploščimo s silikonskim potiskalnikom za obnohtno kožico, da se izognemo neravninam ali zračnim mehurčkom. Takoj, ko bo vse gladko, se bo folija odprla skoraj sama. Na koncu nanesite zaključni sloj Base & Finish .

Vaši nohti bodo pritegnili pozornost!

#tako enostavno do lepega nail arta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.