Enostavno piljenje z brusilnikom – adijo pilica za nohte

“Če ste se vedno sprašujete: Kako lahko hitro in enostavno odstranite gel lak (permanentni lak) za nohte – potem tukaj dobite rešitev na pladnju! Ta mali brusilnik ima vse, kar potrebujete: Poleg gel laka (permanentnrga laka) z njim lahko odstranite tudi gel, akril gel oz. poligel in celo akril! Poleg tega ima brusilnik JN Smart Touch zaradi nedrsečega ročaja popoln oprijem tudi pri naravni manikuri in pedikuri.

Mali in priročni brusilnik JN Smart Touch izstopa ne le zaradi svojega čudovitega in sodobnega videza, temveč tudi s svojo močjo pušča trajen vtis. Njegov eleganten zaslon na dotik pa še dodatno poenostavi upravljanje! Genialno, kajne?!”

Kaj je brusilnik za nohte in zakaj sploh brusiti?

Brusilnik za nohte ni nič drugega kot električna pilica za nohte. S tem si lahko prihranite veliko časa in dela, saj lahko z brusilnikom hitro odstranite permanentni lak, hitro odstranite gel in celo hitro oblikujete akril gel in akril.

Seveda delo z brusilnikom zahteva nekaj vaje in zelo pomembno je, da pazite, da ne poškodujete naravnega nohta. A ko enkrat dobite občutek za to, morda ne boste želeli nič drugega početi kot brusiti.

Kako najdem pravi brusilnik za nohte zase?

To je odvisno od vaših individualnih potreb pri brušenju ali odstranjevanju gel laka (permanentnega laka), gela itd.

Brusilnik za nohte “JN – MOTION

Profesionalni in prenosni brezžični brusilnik je pa posebej primeren za tiste ko potrebujejo enostavno prenosljivo mašinico, katera je dovolj močna za vsa opravila. Zdrži deset ur pri polni hitrosti s 30.000 vrtljaji na minuto.

Brusilnik za nohte “JN Smart Touch

Praktičen, priročen, pameten, močan in pripravljen za vse eventualnosti. Popolnoma se prilega domači uporabi kot tudi salonom in profesionalni uporabi. Sanje vsake ambiciozne nail artistke!

Njegov eleganten zaslon na dotik vam še dodatno olajša uporabo in brušenje.

Tukaj so kratka navodila za vas:

1. Priklopite ročaj in napajalnik v upravljalno enoto.

2. Ko naprava dobi dostop do napajanja, se prižge lučka.

3. Zasučite hitri zaklep ročaja v smeri urinega kazalca, dokler ne zaskoči, da odprete spono.

4. Vstavite želeni nastavek (sveder) in zasučite zaklep v nasprotni smeri urinega kazalca, dokler se ponovno ne zaskoči.

5. Vklopite napravo.

6. Hitrost lahko sedaj nastavite preko zaslona na dotik.

7. S preklopnim stikalo na strni oz. na ekranu lahko spremenite smer vrtenja glave brusilnika.

Kaj so nastavki (svedri)?

K vsakemu brusilniku – ne glede na to, za katerega se na koncu odločite – vedno spadajo tudi ustrezni nastavki. Nastavki so preprosto svedri, ki jih namestite na brusilnik in delujejo kot pilica. Pomembno je, da se pred brušenjem dobro seznanite s tem, kaj natančno želite storiti z vašimi nohti.

Pri Juliana Nails boste našli veliko različnih kompletov nastavkov, ki so natančno prilagojeni vašim individualnim potrebam – ne glede na to, kaj želite odstraniti ali oblikovati: gel-lak za nohte, gel lak (UV gel), akril gele ali akril.

Juliana Nails vam želi veliko zabave! #takoenostavno

Mašinice in nastavki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.