Stamping – enostaven in hiter nail art, kjer vsaka stilistka postane prava umetnica.

“Znova se začenja čas prijetnih večerov pred kaminom. V zraku se širi vonj sveže pečenih piškotov in smrekovih iglic, na vsakem vogalu pa sveti in blešči božična razsvetljava. Božični čas je pred vrati in nekateri že zdaj razmišljajo, kaj naj oblečejo za praznične dni. Za popoln božični videz seveda ne smejo manjkati ustrezni nohti. Navdušite svoje najbližje z enostavnim božičnim dizajnom nohtov s tehniko stamping.”

Božični stamping nail art – hitro in edinstveno

Poslovna božična zabava ali družinsko srečanje sta tik pred vrati in še vedno potrebuješ ustrezno dizajn nohtov? S štempljanjem nohtov (stamping nail art) ne moreš zgrešiti. Štempljanje ni le umetniško, temveč z ustrezno tehniko tudi enostavno in hitro. Z Juliana Nails Jelly Stampom, silikonskim pečatom za stamping in različnimi stamping šablonami (ploščicami) lahko okrasiš svoje nohte z izjemnimi motivi ter narediš nohte pravi magnet za poglede. Ponujeni laki za štempljanje so odlični za ta sistem in se lahko kombinirajo tudi z gel laki.

Štempljanje (stamping nail art) – Vodnik korak za korakom

Korak 1

Pripravi vse izdelke in odstrani folijo s šablone za štempljanje. Pri koraku 4 je potrebno biti malo hitrejši, zato je pomembno, da so vsi izdelki dosegljivi in pripravljeni.

Korak 2

Enakomerno nanesi lak za stamping na izbrani motiv.

Opozorilo: Klasični laki za nohte zaradi preveč tekoče viskoznosti in hitrega sušenja niso primerni za postopek štempljanja.

Korak 3

Nato odstrani odvečen barvni lak s strgalom. Tako preprečiš, da bi uporabil(a) preveč laka in s tem tudi neželene črte in robove.

Korak 4

Sedaj s gibom kotaljenja ali navpičnim gibom na ploščico pritisni Jelly Stamp pečat na motiv.

Postopek odstranjevanja in pritiskanja silikonskega pečata zahteva malo vaje, saj moraš hitro odtisniti motiv, da se lak ne posuši. Najbolje je, da držiš strgalo v eni roki in že pripravljen pečat v drugi. Tako se natančne linije motiva prenesejo na pečat. Če se na obrobju motiva pojavi presežek laka, ga lahko odstraniš s palčko.

Korak 5

Sedaj prenesite motiv iz pečata na noht, ki ga želiš okrasiti. Motiv pritrdi prav tako v navpičnem ali polkrožnim nanosom na noht. Manjše napake in prekrivanja je mogoče enostavno odstraniti s svinčnikom Bye Bye Gel Polish – korekcijskim svinčnikom za gel lak.

Korak 6

Motiv je sedaj na nohtu z natančnostjo, ki bi jo bilo težko doseči z ročnim risanjem. Da bi zaščitili motiv, je priporočljivo na koncu nanesti nadlak za nohte, gel ali gel lak  zaključni premaz, kot je High Gloss Finish No Wipe.

Nasvet: Uporabi različne barve za večbarvne motive. Motiv lahko enostavno odstraniš z odstranjevalcem laka za nohte. Vsi materiali naj bodo po uporabi dobro očiščeni, da lahko pri naslednji uporabi spet dosežeš popolne rezultate. Jelly Stamp je najbolje očistiti s trakom ali valjčkom za odstranjevanje dlačic.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.