Kateri UV gel najbolje drži na mojih nohtih?

Velika izbira UV gelov za nohte

V naši kolekciji je več kot 10 različnih gelov za nohte, vsak od njih pa je primeren za različne potrebe ter za začetnike in/ali profesionalce. V tem blogu vam bom predstavil razlike med posameznimi UV geli, da boste ugotovili, kateri je pravi za vas.

Kako naredite gel nohte sami?

Poglejmo si najpomembnejše prednosti UV gelov za nohte. Najboljše pri Allround UV gelu je, da ga lahko uporabljate tako kot bazni gel, barvni gel, prekrivni gel, gradilni gel ali zaključni – finish gel. Uporaba UV gela je zelo preprosta! V naši spletni trgovini je ob vsakem izdelku, pa tudi pri naših UV gelih za nohte, priloženo “korak za korakom” navodila za uporabo gelov za nohte, tako da zagotovo ne bo nič šlo narobe pri uporabi.

Tisti, ki se sprašujejo: “Ali lahko nanesem gel za nohte brez UV lučke?” – Ne, vendar se lahko vsak Allround UV gel strdi tako v UV kot tudi LED lučki. Zaradi hitrega strjevanja z UV svetlobo ali LED svetlobo ni potrebno nadležno čakanje, kot pri običajnih laki za nohte.

Začni z UV gel začetnim setom in ugodnimi cenami!

Z našimi začetni seti UV gelov boste takoj začeli s popolnim sistemom za gel nohte po ugodnih cenah. Zdaj raziščimo številne prednosti naših UV gelov in ugotovimo, kateri UV gel je pravi za vaše nohte.

Priljubljeni klasiki – Allround UV gel!

Allround gel Clear in Allround gel Pink sta klasiki med Allround geli. Idealna sta za začetnike ali profesionalce, saj se samostojno izravnata in ju lahko uporabite pri podaljševanju nohtov s šablonami ali podaljševanju s konici. Allround gel Pink zakrije manjše nepravilnosti na naravnem nohtu zaradi svojega nežnega odtenka roza in je gostejši.

Trdo – trše – Fiberglas gel za nohte

Fiberglas geli navdušujejo s finimi delci steklenih vlaken, ki zagotavljajo neprekosljiv oprijem. Zaradi nizke visokoznosti in samoizravnalnega učinka, piljenje ni več potrebno. Z nanosom samo 2-3 tankih plasti enostavno ustvarite trdno utrditev naravnih nohtov.

V spletni trgovini LNS.si so na voljo tri vrste Fiberglas gelov Juliana Nails:

 • Klasični Fiberglas geli: Fiberglas gel Clear in Fiberglas gel Rose Thick.
 • Hitri Fiberglas geli
 • Fiberglas Allround geli Camouflage

Priljubljeni klasiki med Fiberglas geli sta Fiberglas gel Clear in Fiberglas gel Rose Thick. Zaradi kremaste konsistence in učinka samoizravane je njihova obdelava zelo enostavna, potrebno je minimalno piljenja. Lep sijaj in popolni oprijem na “problematičnih nohtih” so dodatne prednosti tega gela.

Hitri Fiberglas gel

Z hitrim Fiberglas gelom za nohte ustvarite svoj dizajn nohtov še hitreje, saj je hitri Fiberglas gel gradilni gel iz stekleničke s čopičem. Priljubljeni hitri Fiberglas geli so na voljo v različnih nežno prosojnih odtenkih.

Prednosti hitrih Fiberglas gelov:

 • Prozorna barva in visok sijaj
 • Stabilnost gela s steklenimi vlakni
 • Enostaven nanos iz plastenke s čopičem
 • Samoglajenje
 • Zelo dober oprijem – kot nalašč za problematične nohte
 • Za utrjevanje ali podaljšanje naravnih nohtov s konicami in šablonami za modeliranje
 • Brez ustvarjanja toplote
 • Primer je dovolj

Fiberglas geli so na voljo tudi v odtenkih kamuflaže. Sem spadata Fiberglas Nude Rose in Milky Rose. Skrivajo nepravilnosti na naravnem nohtu in so zato še posebej primerni za naravne dizajne, kot so Babyboomer in francoski dizajni. Popolni nohti v kamuflažnem slogu izgledajo tudi izjemno elegantno.

ACF geli, odlični za občutljive nohte

ACF geli za nohte s še posebno nizko vsebnostjo kislin, kar jih odlikuje kot idealen gel za nohte za alergike! Zaradi srednje viskoznosti je enostavno oblikovati nohte ali podaljšati s konico. Ta gel je na voljo v prozorni in roza barvi.

Diamond Allround Gel – kul!

Diamond Allround Gel Clear in Diamond Allround Gel – Milky Rose pri strjevanju v UV luči komajda proizvajata toploto. Primerna sta tako za utrjevanje naravnih nohtov, kot tudi za podaljšanje nohtov s konicami ali modelirnimi šablonami.

Želim vam veliko zabave pri naslednji manikiri in upam, da sem vam vsaj malo olajšal odločitev glede pravega gela za vas.

Vaša Juliana


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.