Power Base – vsemogočen in vsestranski izdelek

Verjetno ste že slišali zanj – a ste ga kdaj poskusili? Seveda govorimo o našem inovativnem izdelku Power Base, s katerim je utrjevanje naravnih nohtov neverjetno preprosto! Če ste ga vedno želeli preizkusiti, pa si niste upali ali preprosto niste bili prepričani, kako ga najbolje uporabiti, imate srečo: v tej objavi smo za vas povzeli vse pomembne informacije.

Power Base – več kot le baza

Power Base je zelo vsestranski izdelek. Zaradi gostejše konsistence vam ponuja odlično podlago za gel lak, idealno za lomljive nohte, uporablja pa se lahko tudi za modeliranje s šablonami ali konicami! Ne glede na to, ali želite okrepiti svoje naravne nohte ali jih podaljšati, je Power Base vedno tukaj za vas!

A to še ni vse! Ker je večina naših Power Base gelov na voljo v barvah, jih lahko uporabite kot podlago in barvo. S Power Base – Shimmer Rose lahko v hipu dosežete čudovite bleščeče roza nohte! Zaključni sloj nanesite po želji in ste končali! In najboljši od vseh? Power Base lahko preprosto odstranite z našim odstranjevalcem gel laka!

  • Z utrjevanjem nohtov, ki ga ponuja Power Base, so lomljivi nohti stvar preteklosti – krepitev naravnih nohtov je hitrejša in enostavnejša kot kdaj koli prej!

Preprosto oblikovanje nohtov s Power Base

Poleg tega, da se uporablja kot podlaga ali barva, vam bo Power Base dal več – je tudi popolna podlaga za čudovit dizajn nohtov! Ponujamo vam kratek pregled zelo preprostih dizajnov, ki jih lahko dosežete s Power Base.

Baby boomer

Zagotovo poznate brezčasen dizajn Babyboomer. To je zelo enostavno doseči z dvema barvama Power Base! S Power Base Milky Rose in Power Base Milky White ter čopičem za gel Ombre lahko v hipu dosežete ta sodoben dizajn. Pripravite noht kot običajno, nato pa s čopičem previdno premešajte dve barvi. Pustite, da se posuši in nato nanesite zadnji sloj High Gloss Top Coat – No Wipe. In ste končali!

Nasvet: Manj je več – nanesite zelo tanke plasti, da se izognete predebelemu končnemu rezultatu.

Nude poslovni izgled

S to brezčasno klasiko ste pripravljeni na dan v pisarni. Noht pripravite kot običajno – bodite pozorni na posebno natančno odstranitev obnohtne kožice. Negovani nohti so sestavni del elegantnega poslovnega videza. Preprosto nanesite dve tanki plasti Power Base po vaši izbiri (npr. Power Base Gel Beige). Nanesite še zadnji sloj in klasični poslovni videz je končan!

In kot lahko vidite: Power Base je res gel, ki ga lahko uporabljate na veliko različnih načinov! Kot močna podlaga, barva ali kot podlaga za lep dizajn na vaših nohtih – je zelo vsestranski in bo vaše nohte tudi okrepil. Torej, če ga še nimate doma, kaj še čakate? Zgrabite čopiče in pojdite v akcijo!

Priprava Power Base
Power Base Gel Shimmer Natural
Power Base Beige
Power Base Gel Milky White
Power Base Gel Natural
Power Base_Gel_Rose

Juliana Nails vam želi veliko zabave! #takoenostavno

Power Base Gel

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.