Kaj je manikira mermaidcore?

Film Mala morska deklica je bil eden izmed najbolj pričakovanih filmov leta, ki je postavil tudi nove trende na področju gel lakov in geliranja. Družbeni omrežji TikTok in Instagram sta polni manikire mermaidcore, zato vam predstavljamo najpomembnejše smernice za najlepše nohte te sezone.

Najprej moramo razložiti, kaj je manikira mermaidcore. Kot že sama beseda pove, nas videz morske deklice neustavljivo spominja na morje, njegove globine in lepoto, na bisere in školjke ter, seveda, na Ariel. Če želite ustvariti videz morske deklice, lahko kombinirate različne odtenke temnovijoličaste, svetlovijoličaste in turkizne barve ter jim dodate bleščice.

Juliana Nails je po navdihu filma Mala morska deklica izdala novo kolekcijo, ki jo sestavljajo trije gel laki. Barve te kolekcije spominjajo na Ariel, njen rep in njeno podvodno kraljestvo. Kolekcija vključuje naslednje barve gel lakov:

  • Gel lak Shell Bikini je čudovite turkizne barve, kot morje in Arielin rep.
  • Gel lak Little Jellyfish je nežno vijoličaste barve, kot zgornji del bikinija Male morske deklice.
  • Gel lak Mermaid Tail pa je poln iskric, ki se svetijo kot luske na Arielinem repu.

Poleg uporabe vijoličastih in turkiznih odtenkov lahko manikiro mermaidcore dosežete tudi z nežnimi bisernimi odtenki, ki posnemajo najlepše školjke in bisere. Biserni odtenki so zagotovo že velik trend in verjamemo, da bo njihova priljubljenost v poletnih mesecih le še naraščala.

Za ustvarjanje bleščeče poletne estetike predlagamo Juliana Nails gel lak Innocent Love, sestavljen iz zelo finih lesketajočih se srebrnobelih bleščic z bisernim tonom ali Prince gel lak, ki je hladnejša bela barva z nežnimi lesketajoči se delci in klasičnim bisernim tonom.

Ne dvomimo, da se bo estetika, ki jo prinaša tehnika mermaidcore, še naprej razvijala in da bo letošnje poletje manikira v znamenju Male morske deklice ter čudovitih morskih prostranstev.

Juliana Nails vam želi veliko zabave! #takoenostavno

Gel lak barve

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.