Bye Bye francoska manikira – Hello Glam French Nails!

Francoska manikira odhaja v zgodovino, na njen prestol pa prihaja nov trend praznične manikure : Glam French Nails. Ta novi trendovski videz trenutno prevzema družbena omrežja in ponuja glamurozen videz, ki ga potrebujete na svojih nohtih za nepozabne posebne dogodke.

»Glam French Nails ponuja klasično vznemirljivo manikiro za vsako priložnost, s katero boste popolnoma sledili trendom.«

Dosežite glamurozen videz – s holografskimi barvami gel lakov Juliana Nails! Odsevni bleščeči elementi v barvah gel lakov pričarajo neverjeten sijaj, ki doseže dodatno moč bleščanja pod sončno in UV-svetlobo ter še posebej pod bliskavico. Trend Glam French Nails nikogar ne bo pustil ravnodušnega in je popoln dizajn nohtov za najbolj praznični čas v letu.

»Odsevni in bleščeči elementi poskrbijo za ekstravaganten sijaj, ki je še bolj intenziven pod sončno svetlobo ali bliskavico.

Glam nohti s pridihom francoske manikire

Francoska manikira je slog, pri katerem je konica nohta obrobljena z belo, medtem ko je preostali del nohta pobarvan z nevtralno barvo. To sezono večno klasično francosko manikiro nadomeščamo z novo, trendi manikiro Glam French Nails z odsevnimi barvami gel laka. Ta manikira ustvari bleščeč in »wow« učinek na nohtih. Za vse, ki ste naveličani klasične francoske manikire, je to odlična rešitev.

Glam francoski nohti – #takoenostavno

Moto znamke Juliana Nails je: #takoenostavno! Z gel lakom bo vaš dizajn Glam French Nails obstojen več tednov – brez prask ali lomljenja. Pred božičnimi prazniki si lahko zato naredite Glam French Nails in samozavestno pričakate silvestrovo. Vsi za to potrebni izdelki so na voljo v trgovini Juliana Nails LNS Celje in v spletni trgovini na: www.lns.si

»Sledite našim nasvetom in ustvarite praznične nohte v udobju svojega doma.«

Korak za korakom

Videz Glam French Nails lahko dosežete zelo hitro in enostavno, če sledite tem preprostim štirim korakom:

Korak 1: pripravite vse izdelke, ki jih potrebujete za manikiro z geliranjem in nohte pripravite kot običajno. Ko nanesete podlago in jo posušite pod UV/LED lučko, lahko začnete.

Korak 2: nanesite prvo tanko plast bleščečega gel laka (npr. Glitter Sugar Cookie gel lak) in posušite pod UV/LED lučko. Nato postopek ponovite. Pri lakiranju vedno previdno premažite konico nohta.

Korak 3: nanesite Pure White gel lak na Jelly Stamp. Nato nežno pritisnite konico nohta v silikon pečata, dokler ne dobite francoske oblike. Nato posušite pod UV/LED lučko. Če niste zadovoljni, lahko beli lak odstranite in popravite z Bye Bye Gel Polish – Gel Lacquer Correction Pen.

Korak 4: nanesite končni sloj, kot je High Gloss Finish No Wipe Gel, posušite pod lučko, in že ste pripravljeni.

Nasvet: Jelly Stamp po uporabi temeljito očistite, da bo takoj pripravljen za naslednjo uporabo.

Z novimi bleščečimi gel laki Juliana Nails, kot je Gel Lak Shining City Light ali gel lak Pure White, in s štampiljko Jelly Stamp lahko preprosto ustvarite praznično vzdušje doma in ste ves čas v trendu. Priskrbite si vse, kar potrebujete za Glam French Nails, in bodite popolnoma pripravljeni na praznično sezono.

1. KORAK
2. KORAK
3. KORAK
4. KORAK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.