Ruska manikura postopek

Kot že ime pove, je ruska manikura zelo priljubljena predvsem v Rusiji. Tisto, zaradi česar je tako posebena, so tehnike, ki so v ozadju…

Pri tovrstnem oblikovanju nohtov s škarjicami za obnohtno kožico popolnoma odstranimo obnohtno kožico, zaradi česar je rezultat utrjevanja nohtov še čistejši in bolj negovan. Zaradi velike nevarnosti poškodb morate biti zelo previdni – danes vam bom pokazala, kako narediti rusko manikuro.

Izdelkov je veliko, izbire je veliko, a s katerim materialom lahko utrdim svoje naravne nohte?

Vprašanje je precej kočljivo!

Naravne nohte lahko utrdite z gelom, akrilom, akril gelom ali gel lakom/permanentnim lakom. Izbira materiala in tehnika je prepuščena vsakemu posamezniku, saj ima vsaka svojo izbiro za nohte.

Osebno najraje krepim svoje naravne nohte s Power Base !

Power Base je zelo prožen gel ali gel lak, ki se enostavno nanaša s čopičem. Power Base je zaradi svoje prožnosti neviden na nohtih. Na voljo imate 16 različnih barv (prozorna, mlečno bela, mlečno roza, bleščeče roza, roza in bež,…), po želji pa jih lahko nosite samostojno ali prekrijete z drugo barvo gel laka.

Zdaj bom na kratko razložil navodila za svojo tehniko. Ni težko, boste videli!

  1. Kožico potisnite nazaj z nastavkom za obnohtno kožico. Za to uporabljam majhen diamantni nastavek.
  2. Nato kožico dvignem in kožo porežem. Uporabite lahko tudi klešče za obnohtno kožico ali ščipalke za nohte, da obnohtno kožico lepo odrežete. Če nimate ranic, lahko na kožico nanesete odstranjevalec obnohtne kožice in pustite delovati približno 15 sekund. Ko se dobro vpije, lahko “očistite” odmrlo kožo s potiskalcem obnohtne kožice.
  3. Nanesite dehidrator na celoten noht, nato Primer Ultra Bond , pustite delovati približno 30 sekund in začnite s Power Base.
  4. Power Base zelo tanko nanesite na noht in premažite rob nohta. Kapljico kanite na sredino nohta in jo počasi potisnite do obnohtne kožice, nato pa potegnite do konice nohta. Če je potrebno, lahko nanesete še malo na sredino/ob straneh in s tankim čopičem za nohte enakomerno porazdelite gel po vsej površini.
  5. Obrnite prst za 5 sekund, nato posušite v lučki . (Ta korak morate narediti za vsak noht posebej, sicer se bo razlilo čez rob nohta).
  6. Zdaj lahko na tanko nanesete prvi sloj barve.
  7. Za drugi sloj prav tako vzamete tanek čopič za nohte in previdno nanesete do kožice, ne da bi se je dotaknili.
  8. In nenazadnje, za končni sijaj nanesite High Gloss No Wipe , premažite površino nohta in že ste pripravljeni.

Bilo je veliko informacij, a ni težko. Rezultat je lepa, temeljita in čista manikura.

Želim vam veliko sreče in uživajte pri izdelavi ruske manikure!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naroči se in pridobi10% Popust

10% POPUST z naročilom v
LNS trgovini

Vpišite željeno besedilo.

Za najboljšo izkušnjo pri LNS uporabljamo piškotke. Prosimo, sprejmite pogoje za nadaljevati. Preberi več.