• QUISKIN Rokavica za odstranjevanje make-upa

QUISKIN Rokavica za odstranjevanje make-upa

  • Proizvajalec: LNS
  • Oznaka izdelka: QMUR
  • Dostopnost: Na zalogi
  • 13,90€

  • Cena brez DDV: 11,39€

QUISKIN – MAKE UP REMOVER

Rokavica za odstranjevanje ličil je bila navdih za lepoto iz naravnih virov, s spoštovanjem do zdravja ljudi in okolja. Quiskin je inovativen izdelek, ki v kozmetiki odpravlja tradicionalno metodo čiščenja kože. Quiskin je namenjen ljudem z zaposlenim življenjskim slogom, ki želijo čim manj časa in truda za odstranjevnje ličil in ohraniti čisto in zdravo kožo.

Danes je to mogoče zahvaljujoč Quiskin - Quick & Professional Make-up Removerju.

Brez nepotrebne predhodne priprave lahko z uporabo Quiskin Make-up Removerja in vode v le nekaj minutah profesionalno odstranimo make-up in tako naša koža ostane čista, vitalna in lepa. 

Inovativna struktura QUI -  vlakna dosežejo vse kotičke kože. Odstranjuje trdovraten makeup, popolnoma očisti kožo in naredi rahel piling, kožo pa pusti z razkošnim občutkom. Ovalna oblika in udobna velikost omogočata gladko in natančno čiščenje, priročna majhna kripica pa omogoča enostavno shranjevanje izdelka, ne glede na to, ali ste doma ali na poti. Izdelek je mogoče vsakodnevno uporabljati do štiri mesece. Namenjen je vsem, ki cenijo življenje v harmoniji z naravo, na podlagi sodobnih tehnologij, kakovosti, enostavnosti uporabe, udobja in učinkovitosti.

Uporaba za odstranjevanje make up ali za čiščenje kože

1. Odstranjevanje make-upa: rokavico zmočite s toplo vodo in nežno povlecite po koži, da odstranite make-up.

Quiskin Ozonskim milom (malo ali veliko pakiranje) nato rokavico namažite in očistite oz. splahnite do čistega pod toplo vodo.

2. Čiščenje kože: Zmočite rokavico, Quiskin Ozonsko milo namažite po rokavici. Nato z rokavico nežno očistite obraz ali telo. 

Sperite krpico pod toplo vodo, da odstranite Quiskin Ozonsko milo in samo z vodo in krpico ponovno očistite kožo. Koža bo popolnoma čista.

Ponovno z Ozonskim milom namažite rokavico, da jo očistite, sperite pod toplo vodo in jo obesite. Tako je rokavica pripravljena na naslednjo uporabo.

 

 

 

Priporočamo ...

QUISKIN Ozonsko milo malo, 16g
QUISKIN Ozonsko milo veliko, 90g
QUISKIN Ozonska kopel

Oznake: