• QUISKIN Rokavica za čiščenje obraza

QUISKIN Rokavica za čiščenje obraza

  • Proizvajalec: LNS
  • Oznaka izdelka: QFC
  • Dostopnost: Na zalogi
  • 19,90€

  • Cena brez DDV: 16,31€

QUISKIN – FACE CLEANER

Rokavica za čiščenje kože

QUISKIN - Hitro in profesionalno čiščenje obraza. Je inovativen izdelek, ki odpravlja tradicionalne metode čiščenja kože s čistilnimi sredstvi. Brez nepotrebnih priprav, zahvaljujoč Quiskin Face Cleaner in vodi, lahko očistimo  kožo ter profesionalno odstranimo make-up v nekaj minutah in kožo postane čista, vitalna in lepa. Inovativna struktura Qui.

Danes je to mogoče zahvaljujoč QUISKIN FACE CLANERJU.

Vlakna razvita z napredno tehnologijo učinkovito omogočajo, da dosežejo vsak del kože in jo popolnoma očistijo. Naš izdelek je namenjen ljudem z zaposlenim življenjskim slogom, ki želijo uživati v zdravi in čisti koži, ki živijo v harmoniji z naravo, temeljijo na novih tehnologijah, cenijo najvišjo kakovost, enostavnost uporabe, udobje in učinkovitost

Uporaba za odstranjevanje make up ali za čiščenje kože

1. Odstranjevanje make-upa: rokavico zmočite s toplo vodo in nežno povlecite po koži, da odstranite make-up.

Quiskin Ozonskim milom (malo ali veliko pakiranje) nato rokavico namažite in očistite oz. splahnite do čistega pod toplo vodo.

2. Čiščenje kože: Zmočite rokavico, Quiskin Ozonsko milo namažite po rokavici. Nato z rokavico nežno očistite obraz ali telo. 

Sperite krpico pod toplo vodo, da odstranite Quiskin Ozonsko milo in samo z vodo in krpico ponovno očistite kožo. Koža bo popolnoma čista.

Ponovno z Ozonskim milom namažite rokavico, da jo očistite, sperite pod toplo vodo in jo obesite. Tako je rokavica pripravljena na naslednjo uporabo.

 

 

.

 

Priporočamo ...

QUISKIN Ozonsko milo malo, 16g
QUISKIN Ozonsko milo veliko, 90g
QUISKIN Ozonska kopel

Oznake: