Dostava - stroški poštnine

Stroški poštnine

Pri naročilu nad 100 EUR stroške poštnine krijemo mi. 

Pri postopku naročila morate izbrati način dostave. Na izbiro imate 3 možnosti: oseben prevzem, Pošta Slovenije in GLS.  


Če izberete prvo možnost - OSEBEN PREVZEM - to pomeni, da boste naročeno prišli iskat sami v naš razstavni salon v Celju, LNS, Mariborska cesta 86 ali LNS, Stegne 33, Ljubljana. Pri tem vam stroški poštnine odpadejo in vam pri naročilu tudi ne bodo zaračunani, saj izdelke pridete iskati sami. 


Če pri načinu dostave izberete GLS kurirsko službo, vam bodo izdelke dostavili. Dostavna služba GLS ni ekspres pošta in pakete dostavlja v dopoldanskem času od 7.00 do 15.00 ure. Paket vam pripeljejo dvakrat. Pokličejo vas, če ste odsotni in vam paket po dogovoru pripeljejo tudi na drug naslov. Priporočljivo pa je, da je vsaj nekdo v dopoldanskem času na dostavnem naslovu, da bo paket brez težav dostavljen. Za to storitev vam bo ob naročilu zaračunana poštnina od 3,20 do 5,50 EUR. Plačilo po povztju je mogoče brez dodatnih stroškov, možno pa je dostavni službi plačati paket tudi s kreditno kartico ( zaračunajo stroške po ceniku). 


Če pri načinu dostave izberete Pošto Slovenije, vam bo izdelke dostavila paketna služba Pošte Slovenije ali vaš poštar. Pakete vam dostavijo na vaš dostavni naslov. Če vas v času dostave ni doma, vam pustijo obvestilo o pošiljki in s tem obvestilom pošiljko najkasneje v roku 15 dni dvignete na vaši pošti. Paketi se dostavljajo v dopoldanskem času. Za to storitev bomo vam ob naročilu zaračunali od 3,20€ do 5,00€ ovisno od teže paketa , Pošta Slovenije pa vam bo ob plačilu kupnine zaračunala 1,07 EUR.

Za neprevzet paket naročniku zaračunamo stroške pošiljanja in stroške vračila neprevzetega paketa.